Is de Affiliate Marketing Revolutie een aanrader?

Is de affiliate marketing revolutie een aanrader?

Wat betekend affilaite marketing?

Wat is de betekenis van affiliate marketing? Dit wil ik je graag verder gaan toelichten in de volgende blog. Affiliate marketing is namelijk dé manier om online geld te verdienen. 

Als je met affiliate marketing wilt beginnen dan is de eerste stap dat je opzoek gaat naar een product of service die je aanspreekt. Dit kan bijvoorbeeld sport, games, investeren of gezondheid zijn. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zolang je over een onderwerp kan vertellen waar je veel plezier uit haalt kom je al een heel eind. 

De volgende stap is wat technischer, aangezien je het product of een service gaat aanbieden  op een website die je gaat maken. 

Veel websites worden gemaakt met één van de meest bekende open source software  ”WordPress”. Dit is een zeer handig programma waar je een website op kunt bouwen. Om de site vorm te geven kiezen de meeste mensen voor Elementor. Dit is een tool die je kunt gebruiken om elementen (zoals de naam het eigenlijk al zegt) op je site plaatsen. 

De Corona crisis raakt vele mensen

Ben jij ook de dupe van de corona crisis?  Dit is een vervelende tijd alleen het is niet de bedoeling dat je het hierbij laat. Het is namelijk zo dat er ook veel mensen meer welvaart creëren tijdens de crisis. Hoe kan je tijdens de corona crisis geld verdienen? Als je geluk hebt dan heb je nog een baan en kan je vanuit huis werken. Vele mensen kunnen dit niet of hebben een grote beperking in hun werk. 

Affiliate Marketing

Online geld verdienen door middel van affiliate marketing. Het is namelijk nu heel goed mogelijk om geld te verdienen in de online wereld. Je bent niet meer afhankelijk van iemand die zegt wat je moet en hoe je het moet doen. Laat je creativiteit jou de baas worden. 

Zelf ben ik hier al even mee bezig en het voelt heerlijk om zelf na te denken over wat je wilt doen. Je kunt ook helemaal zelf kiezen met welke producten of diensten je gaat werken. 

Als je zelf een product hebt of een product gaat maken dan kan je dit natuurlijk ook verkopen via jouw website. De mogelijkheden zijn eindeloos zo dus ook de limieten om geld te verdienen.

Hoe kan je naast je dagelijkse bezigheden toch iets opbouwen?

Het begin lijkt moeilijk maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat goede educatie al de helft van het werk is. Zelf heb ik namelijk de cursus bij Jacko Meijaard gekocht en dit is zeer goed bevallen. De manier hoe Jacko de lesstof met je doorneemt is zeer fijn. Hij legt alles uit stap voor stap en het is beeld materiaal waarbij je kan mee kijken op zijn scherm.
 
Checklist:
  • Je hebt duidelijk voor ogen welke markt je gaat bedienen met je kennis
  • Je website is gebruiksvriendelijk en je kunt er wekelijkse blogs op plaatsen
  • Je hebt een product of service die je aanbied op de website
  • Je spendeert 2 a 4 uur per week aan je website (minimaal)
Cursus Jacko Meijaard

Laat Deze Kans Niet Liggen!

Misschien vraag je jezelf nu wel af van is dit iets voor mij? Dit kan ik goed begrijpen. Zelf heb ik dit namelijk ook afgewogen alleen ik zocht naar de website en zag dat de cursus maar 47 euro kost! 

Al ga je 1 avondje minder stappen of al ga je een keer niet uit eten dan heb je dit bedrag er al makkelijk uit. Denk niet aan de uitgave maar aan het resultaat dat het kan brengen. Het is namelijk echt realistisch om 2 a 3 duizend euro per maand te verdienen met 2 a 4 uur werk per week. 

Alles lijkt onmogelijk tot dat het gedaan is. Stel je verdiend 2.000 euro netto per maand bij je baas en je verdiend aan affiliate marketing 500 euro per maand naast je huidige baan. Dan  verdien je naast je baan met 2 a 4 uur per week nog 6.000 euro per jaar. Dat is een leuke vakantie al extra per jaar.

opstijgen vliegtuig

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder