Beleggen Voor Dummies

Beleggen voor dummies
De eerste stap lijkt het zwaarst

Je zal vast jezelf genoeg vragen stellen, zoals wat als dit niet werkt? Wat als ik al mijn geld verlies? Graag wil ik je vragen om vooral geen paniek te creëren maar je juist goed in te lezen over dit onderwerp. Hoe beter je bent geïnformeerd hoe beter je de juiste keuze kunt maken.

 

ZOEKEN ZOEKEN EN NOG EENS ZOEKEN

Al lange tijd opzoek of weet je niet waar je moet beginnen? Dit is een wel bekend probleem. Er zijn namelijk talloze keuzes en mogelijkheden met beleggen. Het is namelijk zo dat er ook veel informatie bronnen zijn die zijn of haar informatie verkopen en daar gebruik van maken. Dit is natuurlijk zeer veronderstellend aangezien het internet veel keuzes geeft en het lastig is om het goede van het minder goede te onderscheiden.

 

Informatie = Motivatie!

Toekomst-Investeren is opgericht om jou zo goed mogelijk te informeren. Het is namelijk zo dat ik een grote passie heb voor investeren en daarom ook vele onderzoeken doe naar investeren.

 

Zonder kapitaal toch geld verdienen?

Vanaf de bank geld verdienen

Ja dit kan. Het zit namelijk als volgt, zodra jij kan aantonen dat je goed kan beleggen/traden dan bestaat er een mogelijkheid dat een bedrijf, fonds of een persoon in jou wilt investeren.
Negen van de tien keer werk je dan met een winst deling dit is vaak 70% om 30%. Wat zegt dit? Van het geïnvesteerde bedrag mag je dus zelf 70% houden van de winst die je overhoud. Je bent 70% aandeelhouder van het kapitaal dat een bedrijf of persoon investeert in jou. Dit klinkt natuurlijk heel mooi, want het is best normaal dat je vijftig duizend euro tot wel honderd duizend euro als start kapitaal ontvangt. Ik hoef jou dan niet te vertellen dat als je positieve resultaten hebt dat het je een goed inkomsten bron genereert.

 

Stappen plan hoe jij vandaag al van start kan!

 

  • Begin met je WHY, dit is de vraag die je jezelf stelt. Waarom ga ik hieraan beginnen en wat is mijn doel.
  • Lees je in om te kijken welke markten je interessant vind bijvoorbeeld tradingview
  • Kies een cursus die goed bij je past. Een grote aanrader zijn cursussen die persoonlijke begeleiding aanbieden.
  • Neem zoveel mogelijk informatie tot jezelf en zorg ervoor dat je gaat oefenen. Het is ook altijd mogelijk om te oefenen met fictief geld zodat je een feeling krijgt voor de markt.
  • Zorg ervoor dat je een strategie hebt die je goed kan hanteren en waarbij je een goed risico management hanteert.

ONDERZOEK EN HET RESULTAAT

Ik heb namelijk onderzoek gedaan naar vele cursussen en ik ben er één tegen gekomen die mij heel erg aansprak. Ik heb de online training gevolgd en ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. Het mooie is ook dat je vanaf het begin al een gratis les te pakken hebt en vervolgens kan je altijd nog kijken of het wat voor jou is.

Ontdek nu hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert

Geld verdienen met beleggen

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder