Bitcoin Halving 2020

Wat gaat er gebeuren met de Bitcoin halving?

 

Wat is een Bitcoin-halvering?

Met de wijsheid van de anonieme uitvinder van Bitcoin, Satoshi Nakamoto was besloten dat slechts 21 miljoen BTC zou bestaan. De eigenaren wilden dat de coin geleidelijk op de markt kwam. Tijdens het proces kwamen zij erachter dat een royale aanvoer van munten ook van groot belang is. 

 

Nieuwe BTC worden aan Bitcoin-miners gegeven als hun Bitcoin-blokbeloning wanneer ze transactieblokken verifiëren. In het begin bedroeg de beloning 50 BTC per blok. Dit zou in 2009 minder dan een dollar waard zijn. Tegen de huidige prijzen op (11-5-2020) zou dit ongeveer $ 400.000 waard zijn. 

 

Dit zal natuurlijk niet lang zo door gaan als dit aan de eigenaren ligt van BTC. Er is toen een nieuw idee de wereld in geroepen en dat is dat de miner op de eerste 210.000 blokken zo een hoge beloning zal krijgen. Als de 210.000 is bereikt dan zal de beloning worden gehalveerd. Op dit moment zou dat ongeveer 11 miljoen zijn in omloop. 

 

Voor de aanstaande Bitcoin-halvering wordt het totale aantal door miners per blok gedolven Bitcoin verlaagd van 12,5 BTC naar 6,25 BTC. 

bitcoin halving

Hoeveel Bitcoin-halvings zijn er eerder geweest?

De allereerste Bitcoin-halvering vond plaats op 28 november 2012, Toen werd de beloning gehalveerd van 50 BTC naar 25 BTC Rond die tijd was één Bitcoin ongeveer $12 waard. In het jaar daarop ging het erg snel met de Bitcoin; het stond namelijk in 2013 op $1.031,95. Dat is een jaarlijkse stijging van 8.500% dit is natuurlijk een astronomische stijging. Op naar de maan wordt er wel eens gezegd onder de investeerders. Dat is inderdaad wel al bijna zo.

2016 was de volgende halvering toen de beloning opnieuw zou gaan dalen. Dit keer was het geen 25 BTC per blok maar 12,5 BTC per blok. Op 9 juli sloeg Bitcoin 420.000 blokken wat er op resulteerde dat de Bitcoin een waarde kreeg van $650,96.  Niet getreurd, want de Bitcoin vloog weer omhoog naar een hoogte van $2.518,44 en 5 maanden later op 17 december 2017 kwam de Bitcoin uit op een recordhoogte van $20.089. Het  proces bedroeg 526 dagen. Waar een stijging van 2.990% gerealiseerd werd. 

De jury van de BTC weet nog niet wat er dit keer zal gebeuren met de Bitcoin aangezien het 12 a 18 maanden kan gaan duren tot de BTC een duidelijke koers zal aangeven. 

Hoe kan jij ervoor zorgen dat je geld kan verdienen met deze groei?

In de volgende analyse is een duidelijke ”bodem” te zien. Dit is bijvoorbeeld een goed moment om in te kopen.  Het is ook mogelijk om orders neer te zetten, dan kan je het maximale uit een beweging halen.

Online geld verdienen

Hoe kan ik beginnen met geld verdienen Online?

 

Is dit nog Abracadabra voor je? Geen probleem; ik heb namelijk een samenwerking met een cursus provider. Zij kunnen je goed op weg helpen én bieden je daarbij ook vele mogelijkheden aan. 

Wanneer gaat Bitcoin Stijgen?

 

Dit is nog een onbekend begrip. Echter is het wel zo dat jij jezelf kan voorbereiden op de goede ontwikkelingen rondom de Bitcoin. Het is namelijk zo dat je ervan uit kan gaan dat het op lange termijn bijna zeker gaat groeien. Denk maar aan de pinpas, dit maakte het betalen toch ook veel makkelijker? 

Na de pinpas kwam er een functie op de telefoon, welke door de meeste telefoons wordt geaccepteerd. 

 

What’s next? 

Hoe kan je ervoor zorgen dat je meekomt met de grote investeerders?

 

Als je de juiste skills beheerst kun je kijken zoals de ”big boys” ook kijken. Je ziet bepaalde bewegingen aankomen en je krijgt gevoel wat er kan gebeuren. Natuurlijk heb je het niet altijd 100% goed. Maar liever dat je het 70% goed hebt en er een mooi rendement uithaalt, dan dat je helemaal niks doet. 

Neem actie voor jouw toekomst

Neem de kennis op en zorg ervoor dat je vervolgens kan gaan genieten van een mooie toekomst. Het leven draait niet alleen om geld. Het is wel belangrijk om het geld waar je hard voor hebt gewerkt te laten werken voor jou!

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder