De toekomst van shell

De toekomst van Shell

Blijft shell nog bestaan?

Elektrisch rijden word steeds aantrekkelijker in het begin van 2020 was het jaar dat je nog maar 8% bijtelling hoeft te betalen. De auto die u heeft aanschaft dient wel volledig elektrisch te zijn. De catalogus waarde van de auto dient onder de  45.000 te zijn. Dit is een zeer mooi aanbod hierom zie je steeds meer Tesla’s rond rijden en andere elektrische fabrikanten die goed inspelen op de bijtelling. 

 

Start u met rijden in een semi-elektrische, benzine- of dieselauto? Dan betaalt u 22% bijtelling over de gehele cataloguswaarde. Bijtelling kan dus in je voordeel of nadeel werken.

De wereld verandert snel

Is Shell snel genoeg? Shell is een zeer groot bedrijf en zet zich wereldwijd in om de markt te bedienen. Hoe gaat Shell ervoor zorgen dat ook zij kunnen mee komen met de huidige ontwikkelingen? 

De groei van de mensheid

Volgens experts is de verwachting dat in 2050 de wereld bevolking is gegroeid naar 9 miljard. Dit is 2 miljard meer dan nu. Shell  heeft hierin een grote monopoly doordat zij wereldwijd energie kunnen bieden die zij winnen door energie op te wekken.

Wie gaat het winnen Tesla of shell?

Uit een ondernemend perspectief denk ik niet dat je een winnaar moet willen hebben. Dit zal betekenen dat 1 van de grote jongens zou omvallen en dit zou zeker niet de bedoeling moeten zijn. Tesla en Shell hebben beide iets bijzonders. Dit kunnen zij juist gebruiken om samen te werken. 

Tesla laadpaal

Hoe zou zo een samenwerking eruit kunnen zien?

Er is een groot potentieel in de tankstations die Shell heeft. In Amerika zijn er 281 miljoen voertuigen waarvan er 200 duizend van Elon Musk zijn (Tesla) Dit is zo ongeveer 0,07% van het totaal. Het is bijvoorbeeld een idee dat langzamerhand Shell haar tankstations gaat ombouwen naar snel laad locaties voor Tesla. 

3 toekomst plannen van shell

 

1- Bedrijf activiteiten ontwikkelen zodat het zo duurzaam mogelijk wordt. 

2- Een ondersteunende rol voor ondernemers met betrekking tot bedrijfs        activiteiten. Dit heeft betrekking tot projecten, plaatselijke  gemeenschappen en inkoop en verkoop logistiek. 

3- Hulp met het tot stand brengen van duurzame energie. 

Hoe staat de aex ervoor?

Op 29 april zie je nog een mooie piek tegen het plafond van de maand. Vervolgens zie je dat de koers al snel een neerwaartse beweging maakt. Laten we deze koers goed in de gaten houden. Het is namelijk zo dat er nog veel in het nieuws gaat komen over Shell en dit kan positieve of negatieve invloeden hebben.

Shell koers April

Koers resultaat in de toekomst

De verwachtingen van de ontwikkeling van de koers lijken mij zeer positief. Dit zal gebeuren als Shell haar beloftes nakomt en samenwerkingen zal starte. 

Wil je meer informatie over aandelen of stocks?

Klik op de volgende knop om naar de juiste pagina te gaan!

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder