Geld verdienen door te investeren

Is het mogelijk om extern geld te investeren?

Extern geld investeren, dit klinkt even als iets anders als je dit leest. Het is namelijk zo het mogelijk is om te investeren met iemand anders geld. Dit is niet iets nieuws maar wel in de vorm zoals hier word weergegeven. 

Als investeerder weet je als geen ander hoe het is om een keer of meerdere keren een deel van je investering te verliezen. Dit is nou eenmaal een feit want niemand kan alles 100% goed hebben. Het is ook niet fout als je een keer verliest. Het is wel fout als je niet leert van je fouten. 

Starten zonder startkapitaal

Het schalen van je investering is vaak een zeer rustig proces aangezien je een goed risico patroon toepast op je investeringen. Geduld is een schone zaak als het aankomt op investeren. Je leert namelijk om vaker op je handen te zitten dan daadwerkelijk actie te ondernemen. 

Hoe Venture Capital Trading werkt

Als u een risicokapitaalrekening aanvraagt bij ClickFunders, wordt deze geactiveerd door Click Funders zelf of een partnerbedrijf. 

In het geval van verliezen draagt ClickFunders of haar kapitalisatiepartners het volledige risico en neemt 100% van de verliezen voor haar rekening. 

In het geval van winst ontvangt de handelaar tot 80% van de winst, de resterende 20% wordt verdeeld tussen ClickFunders en zijn partners.

ClickFunders heeft een geavanceerd algoritmisch systeem om risico’s te beheren in de vorm van transacties en, indien van toepassing, om handelsorders uit te voeren naar eigen goeddunken. Venture Capital Provider met de hoogste rating ClickFunders is de best beoordeelde durfkapitaalverschaffer in Engelssprekende landen. 

ClickFunders biedt gemakkelijke en snelle kapitalisatie en maakt handel mogelijk op een innovatief en krachtig handelsplatform dat toegang biedt tot belangrijke markten.

Klik hier voor de bron

Hoe kan ik zonder kapitaal starten?

Het klinkt te mooi om waard te zijn. Alleen als je het omdraait, stel jij bent een zeer succesvolle zakenman of vrouw en je verdiend €250.000 per jaar. Je gebruikt hier €50.000 per jaar van en de rest staat op de bank. Wat ga je dan met die andere €200.000 doen? (even BTW erbuiten gelaten) 

Yes je raad het al je gaat dan opzoek naar een partij of bedrijf die ervoor kan zorgen dat je geld gaat groeien. Je investeert het bijvoorbeeld in een fonds. Het fonds gaat er alles aan doen om een mooi resultaat te behalen. Dit word in dit geval dan mogelijk gemaakt door de traders van Clickfunders. 

Jij als trader verdiend 80% op de winsten die je verdiend voor iemand anders. 

Online geld verdienen

Zoals in het voorbeeld te zien hierboven betaal je dus om een account te huren. Dit is een vrij kleine investering die je doet als je kijkt naar het bedrag dat je mag verhandelen. Stel we gaan voor de optie van $160.000. Wij gaan voor een huur van 180 dagen (6 maanden) 

Hierbij even een voorbeeld als je voor de optie hierboven zal aan en je hebt elke maand 1% rendement:

Toekomstinvesteren voorbeeld

Toekomstinvesteren.nl heeft een in samenwenwerking met Clickfunders.

Normaal gesproken is er een voorselectie. Als je via toekomstinvesteren komt krijg je een direct toegang tot een funded account. Als je een account wilt openen dan is het handig om eerst contact op te nemen met Clickfunders en aan te geven dat je via toekomstinvesteren komt.

Gebruik de code: TOEKOMSTINVESTEREN2020

Hoe kom ik in aanmerking voor een account?

Als  je een ervaren trader bent en je kunt aantonen dat je mooie resultaten hebt behaald dan is de kans zeer groot dat je in aamerking komt voor een account. Clickfunders heeft een partnership met Fxminds waarbij je direct toegang krijgt tot een account van Clickfunders als je via Fxminds komt. 

Hoe kan jij vandaag al starten met investeren?

Zodra je via Fxminds komt dan krijg je 15% korting op je investering die je doet bij één van de account van Clickfunders. Mocht je zeggen ik kan zelf al goed traden en ik ben er helemaal klaar voor om te beginnen dan kan je uiteraard direct contact opnemen met Clickfunders en dan kan je de intake beginnen. 

Altijd al geld willen verdienen, maar niet zelf het risico willen dragen?

Clickfunders staat 100% garant voor het geld dat jij investeert. Dit kunnen zij aanbieden omdat zij algoritmes hebben die jouw account in de gaten houd. Het algoritme check eigenlijk of je geen ”riskante beslissingen maakt”. 

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder