Mailblue Review

Mailblue Review

Is Mailblue de beste mailingsoftware?

Weinig resultaten met adverteren?

Adverteer jij je ook helemaal suf zonder enig resultaat?

Het is namelijk zo dat een groot aantal van de mensen die jouw advertenties zien per direct afvallen. Het aantal dat wel doorklikt maar uiteindelijk toch afhaakt ben je dan vervolgens ook kwijt. Dit zijn rake klappen voor jou als bedrijf zijnde en dit wil je natuurlijk voorkomen.  

Wat is een marketing funnel?

Wat is een marketing funnel nou eigenlijk? Ik kan het je in het kort uitleggen. Een marketing funnel is een email software dat ervoor zorgt dat jouw leads van koud naar warm gaan. Leads kopen namelijk niet direct vanaf een advertentie. Zodra de lead genoeg is opgewarmd met juiste informatie dan kan hij of zij de aankoop overwegen.

emailmarketing

Ik wil meer klanten!

Dat kun je doen door meteen een goede dynamiek op te bouwen binnen jouw funnel(s). Het is namelijk van groot belang dat jouw leads weten wat je biedt en op een logische manier worden geïnformeerd. Probeer ook niet teveel te pushen op je product maar probeer juist veel waarde te geven zodat de lead het beeld krijgt dat jij de specialist bent in de game!

 

Deskundigheid en kwaliteit gaat het winnen van een pushende ondernemer.

Breng jouw bedrijf positief in de picture

Jij bent de deskundige als het gaat om de producten of diensten die jij aanbied Zorg er dan ook voor dat je de lead veel waarde geeft waardoor diegene in je verhaal gaat geloven.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn klant geïnteresseerd blijft?

Een marketing funnel is dé oplossing als het gaat om interesse te wekken bij de klant. De klant is namelijk al opzoek naar iets wat je hem of haar kan aanbieden.

Ik heb geen idee Daan wat mijn klant wilt…

Geen probleem we gaan de informatie splittesten doormiddel van meerdere mogelijkheden in de funnel te bouwen zodat de klant doorgestuurd wordt naar meerdere mogelijkheden in de funnel zodat jij de klant het product of dienst  aanbied waar hij of zij naar op zit te wachten.

Ik wil graag weten hoe ik een funnel kan opbouwen.

Mailblue bied een groot scala aan opties aan waar je uit kunt kiezen. Mailblue bied veel kennis aan in hun Academy waar je alle voorbeelden kunt vinden.

 

Voor iedere onderneming is er een optie! Probeer het gratis uit zal ik zeggen.

Wil jij Mailblue gratis 14 dagen uitproberen?

email funnel

Laat het over aan een specialist

Heb je ook wel eens gedacht over een conversieratio van 10%? Lijkt onwaarschijnlijk in sommige gevallen. Maar wacht, vang nu al jouw leads op met een funnel dat ervoor gaat zorgen dat jouw conversieratio door het dak gaat zodat jouw bedrijf kan groeien en jij als ondernemer kan genieten van alle mogelijkheden die gaan volgen.

Heb je ooit nagedacht voor over een volledige uitbesteding van jouw marketing? Dat kan met de juiste tools en specialisten. ByStevens werkt namelijk samen met meerdere specialisten die ervoor zorgen dat jouw bedrijf een groot slagingspercentage zal behalen op het gebied van marketing.

Zo kun je op de volgende pagina een afspraak inplannen met Daan of één van de specialisten die jou verder kunnen helpen.

Laat mij maar me gang gaan zonder specialisten…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Anderen bekeken ook;