De 11 beste cryptomunten van 2021

 

De 11 beste cryptomunten van 2021

De cryptomunten ontwikkelen zich snel. Het is bijna niet meer bij te houden welke coin op dit moment hot is. 

Als je op Google zoekt, vind je verhalen over verschillende coins. Echter geeft dit vaak niet de informatie die je zoekt: welke coin kan ik kopen om winst te maken? Daar help ik je graag mee! Bij deze een selectie van de meest potentiële cryptomunten in 2020: 

Crypto kopen?

Open gratis een crypto wallet/rekening zodat je kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies. 

Crypto 2020

Gratis les over Crypto?

Volg een gratis les van Allesovercrypto en kom erachter of online geldverdienen door te traden wat voor jou is.

Gratis training allesovercrypto

Bij deze, een selectie van de meest potentiële cryptomunten in 2021:

11. OmiseGo

OmiseGo is gebaseerd op een Ethereum-blockchain (1 van de Big Five). OmiseGo wil het meest gemakkelijke betaalplatform van de wereld worden. Omise is een alternatief van het bekende Paypal. Het betaalplatform Paypal is voornamelijk bekend op de Aziatische markt. OmiseGO is niet van plan om een betaalmiddel te worden, maar een platform. Hierdoor wordt het mogelijk om valuta’s razendsnel uit te wisselen met elkaar. Ehtereum-oprichter Vitalik Buterin gelooft ook in OmiseGo. Hij investeert zelf ook veel in de coin. 

Crypto portofolio

10. Qtum

Qtum wil de ‘blockchain van China’ worden. Qtum lijkt op OmiseGo. Zij gebruiken een soort gelijke technologie die veel weg heeft van Ethereum. Qtum richt zich specifiek op het bedrijfsleven en ze zijn druk aan het testen. Er wordt zelfs een soort appwinkel gemaakt waar je alle (Chinese) diensten van Qtum kunt testen. 

9. Ethos

Het brein achter Ethos probeert de cryptocurrencymarkt voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen zij doormiddel van een digitale portemonnee waarmee je digitale valuta’s kunt kopen en bewaren. Omdat dit nog een beginnend project is, met veel potentie, verwachten investeerders dat de prijs nog flink zal gaan stijgen wanneer Ethos daadwerkelijk bruikbaar is. 

8. Neo

Neo wordt ook wel ‘de Chinese Ethereum’ genoemd en behoort tot de belangrijkste cryptocurrencies. Neo was in 2017 minder dan 1 dollar per neo-munt waard maar steeg afgelopen jaar hard. Uniek aan Neo is dat je een diversiteit hebt aan programmeertalen om applicaties voor blockchantechnologie te maken. Hierdoor is de cryptocurrency aantrekkelijker voor een grote groep ontwikkelaars. 

7. Verge

Verge is vergelijkbaar met monero: beide cryptocurrencies richten zich op de privacy van gebruikers. Momenteel zijn der al slimme privacy-applicaties. 

6. Monero

Monero wordt ook wel de cryptomunt voor criminelen genoemd, omdat het bekendstaat om zijn anonimiteit. Op veel digitale zwarte markten kun je met Monero betalen. Doordat de zwarte markten steeds populairder werden steeg Monero ook in waarde. De verwachting is dat de waarde stijging voorlopig nog wel even doorgaat. 

5. IOTA

Gratis? Ja de transacties die worden gedaan via IOTA worden gratis verwerkt. De technologie hierachter is namelijk dat als je een IOTA-transactie wil doen, je eerst twee andere transacties moet valideren. Op deze manier verwerken de transacties elkaar. IOTA is een alternatieve blockchain genaamd Tangle. Tangle word nu door grote bedrijven zoals Microsoft, Samsung en Volkswagen gebruikt. Door deze samenwerkingen schoot de koers omhoog en experts verwachten ook dat dit op lange termijn ook zal doorgaan. 

4. Dash

Is dit dan de nieuwe bitcoin? Dash schijnt sneller en anoniemer te zijn dan de bitcoin. Dash is de afgelopen tijd enorm in waarde gestegen en staat in de top tien van de meest waardevolle cryptocurrency. De community members van Dash willen niet dat het een zo genoemde ‘nerd-cash’ wordt, maar een toegankelijk product dat iedereen kan gebruiken.  

3. Ripple

In vergelijking tot andere cryptocurrencies heeft Ripple geen decentraal netwerk, maar wordt het door één partij beheerd. Je kunt Ripple beschouwen als een betaalsysteem dat is gemaakt voor internationale overboekingen. Ripple werkt samen met grote partijen zoals American Express (AMEX) en Santander. Door deze samenwerking is Ripple flink gestegen. Momenteel staat de Ripple op de tweede plek als het gaat om meest waardevolle cryptocurrencies.

Aandelen en investeren

2. Stratis

‘Daar zit potentie in!’ zeggen experts. Stratis heeft ook veel weg van Ethereum, maar richt zich op het aanbieden van blockchaintechnologie voor bedrijven. Ontwikkelaars kunnen met de bestaande en bekende programmeertaal C# nieuwe stratis-applicaties bouwen. Je trekt hierdoor met gemak goede investeerders aan. 

1. Ethereum

Uiteraard mag Ethereum niet ontbreken van de top 11 beste coins van 2021. Ethereum is namelijk flexibeler en geavanceerder dan bitcoin, omdat Ethereum de mogelijkheid bied om applicaties op het ethereum-blockchain te maken. Dit is er eentje om ook in de gaten te houden. 

Klik hieronder om een video te bekijken met extra uitleg over Ethereum

Crypto kopen?

Open gratis een crypto wallet/rekening zodat je kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies. 

Crypto 2020

Gratis les over Crypto?

Volg een gratis les van Allesovercrypto en kom erachter of online geldverdienen door te traden wat voor jou is.

Gratis training allesovercrypto

Meest bekende coin is uiteraard de Bitcoin. Maar houd de rest ook in de gaten!

De grondlegger van de crypto wereld is de bitcoin. De bitcoin is uiteraard groot in het nieuws maar wordt het geen tijd voor de andere crypto’s om het spel over te nemen? 

Wil jij het antwoord daarop weten? Dan nodig ik je graag uit om de volgende blog te bekijken die hierna komt. 

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder