Hoe jij met Bitcoin kan inspelen op de Twitter hack

Wat is er gebeurt met Twitter?

Tientallen prominente Twitter-accounts zijn gisteravond gehackt door een organisatie die andere mensen wilt oplichten voor Bitcoins. 

Het gaat om de accounts van onder anderen de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden, Tesla-topman Elon Musk en rapper Kanye West. Ook de accounts van Apple, Uber en Amazon-oprichter Jeff Bezos zijn gehackt. Bij elkaar hebben de accounts tientallen miljoenen volgers.

De accounts die gehackt zijn, delen een soortgelijk bericht. In deze berichten beloven de hackers je een verdubbeling van je investering zodra je direct bitcoins over maakt. Veel mensen zijn hier helaas al in getrapt, maar gelukkig ben ik hier om je het te vertellen. TRAP HIER NIET IN

Apple twitter

De hackers betaalde een Twitter-medewerker

Twitter onderzoekt hoe de hack precies heeft kunnen plaatsvinden. De kwaadwillenden zouden een Twitter-medewerker met toegang tot de user management tool hebben betaald om e-mailadressen van populaire accounts te veranderen via een interne tool van Twitter, om daarmee toegang tot de accounts te krijgen.

Twitter geeft aan dat er misbruik is gemaakt door de interne systemen. Ze zijn nog verder aan het onderzoeken hoe deze gebeurtenis is ontstaan.

De directeur van Twitter liet ook op Twitter weten dat het een zware dag is voor het bedrijf en dat zij er alles aan doen om alles weer onder controle te krijgen.

Hoe jij vandaag nog kan inspelen op de Twitter hack met Bitcoins

De ene zijn … is de ander zijn brood. Als investeerder is het soms een kwestie van wachten op de juiste momenten. Om eerlijk te zijn, bestaat er geen ideaal moment om te investeren. Maar deze kans zou je echt niet moeten laten glippen! 

Ik ga je nu uitleggen wat de mogelijkheden zijn

Hierboven ziet je een analyse waar je twee toppen ziet van de markt en drie punten waar de koers de bodem raakt. De Bitcoin komt nu veel in het nieuws en wordt steeds bekender onder de investeerders. De prijs van de Bitcoin zou hierdoor kunnen stijgen, omdat er meer mensen gaan investeren in de Bitcoin. 

De Bitcoin begeeft zich momenteel op een punt waar het twee kanten op kan. Hard naar beneden of als een raket naar boven. Hierom is het nu juist van belang om een investeringsaccount te hebben, zodat je kan inspelen op de grote bewegingen. 

Bitcoin op zijn sterkst

Of het vergaren van geld het primaire doel is geweest van de aanval blijft onduidelijk. Feit is dat er om bitcoins is gevraagd. Maar waarom?

Bitcoin is decentraal

Bitcoin is een decentraal betaalprotocol. Dit houdt in dat het transactiesysteem niet door centrale partijen wordt beheerd maar door duizenden computers op het netwerk. Deze computers worden in de bitcoinwereld ook wel nodes genoemd.

Naast nodes bestaat het bitcoin netwerk ook uit miners. Miners gebruiken razendsnelle computers en videokaarten die cryptografische puzzels oplossen om transacties toe te voegen aan de blockchain. Dat is het mooie van de bitcoin: het wordt door iedereen gezamenlijk beheerd. 

In de media wordt dat eenzijdig uitgemeten, want de activiteit op het netwerk is slechts voor 1% aan malafide praktijken gerelateerd. Er zijn drie redenen waarom Bitcoin ook voor criminele doeleinden aantrekkelijk kan zijn:

  1. Bitcoin-transacties kunnen niet worden teruggedraaid. Als je het hebt ontvangen, is er niemand die het van je kan afpakken.
  2. Bitcoin is pseudoniem. Adressen staan niet op naam, dus iemands identiteit is er niet (direct) aan te verbinden.
  3. Bitcoin is liquide en op veel plekken verhandelbaar.

Heb je de vorige piek gemist? Mis hem niet de tweede keer

Metatrader4, mt4, mt5

Verlies geen seconde

De crypto markt ontwikkelt zich mega snel en om hier goed op in te spelen heb je de kennis nodig van mensen die ervaring hebben in deze markt!

Ben jij bereid om eenmalig te investeren?

De heren van AllesoverCrypto kunnen jou alles vertellen over CryptoCurrency. Zij maken van jou een succesvolle Crypto investeerder. Je bent bij deze uitgenodigd voor een gratis training!

Het Crypto handboek in handen krijgen?

  • Hoe en waar kan je cryptocurrencies kopen en verkopen?
  • Wat zijn cryptocurrencies?
  • Waarom is het nu een goed moment om te starten?
  • Hoe sla je crypto veilig op en hoe kan je het gebruiken?
  • Online privacy en veiligheid
  • Je eigen onderzoek doen naar cryptocurrencies.
  • Extra: Tips & Tops

Vind je dit bericht interessant?

Deel hem met je collega´s, vrienden of mede investeerders.

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder