Beleggen in cryptomunten

Het klopt we zijn al over de helft van het jaar en wat gaat de tijd snel. Maar het is zeker niet te laat om nu in dit jaar nog te beleggen in cryptomunten. Er bestaan duizenden coins waar je in kan investeren, alleen welke van de duizenden doe je goed aan?

 

Vandaag ga ik je mee nemen in de wereld van beleggen in cryptomunten.

Hoe in cryptomunten beleggen

Hoe zit de huidige cryptocurrency markt in elkaar?

 

In de huidige cryptomunten markt is het lastig om de juiste market coins te vinden. Market coins zijn namelijk coins die nu op de markt staan maar vaak ontstaat het probleem als ze nog erg nieuw zijn. De nieuwe coins zorgen vaak voor een onstabiele markt, omdat zo goed als niemand nog weet wat de potentiële waarde gaat zijn.  Als je kijkt naar market caps dan spreken we van marktkapitalisatie.

Beleggen in Cryptomunten – Marktkapitalisatie

Hierbij een korte uitleg over een marktkapitalisatie.

 

De marktkapitalisatie wordt berekend door de digitale munten op de huidige markt te vermenigvuldigen met de huidige marktprijs van één eenheid van de valuta in kwestie.

De crypto munten worden vertegenwoordigd door een x-aantal aandelen, zij vertegenwoordigen de prijs van de vermenigvuldigen.

Beleggen in Cryptomunten is niet moeilijk

Op naar het deel waar we geld verdienen.

 

Om je veel onderzoek tijd te besparen heb ik een lijst gemaakt met coins waarvan ik verwacht dat die veel potentie hebben. Beleggen in cryptomunten hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet ervoor zorgen dat je de juiste bronnen tot je beschikking hebt.

Digibyte coin

Is beleggen in Digibyte de toekomst?

 

Als je wilt starten met beleggen in cryptomunten dan is de Digibyte coin erg interessante. Digibyte is een coin dat zich al voor langere tijd in een uptrend bevind. Dit is voor jou als investeerder altijd goed om te zien want dit straat consistentie uit. Consistentie is vaak ver te zoeken bij crypto currencies.

Digibyte Coinmarketcap

De diepte in over Digibyte Coinmarketcap

 

DigiByte werd al in 2013 gecreëerd met behulp van de open-source blockchain-technologie en werd vervolgens in 2014 op de markt gebracht. DigiByte beweert een van de veiligste en meest gedecentraliseerde blockchain-netwerken te zijn die momenteel op de markt bestaan en dankzij de snellere blokkering van 15 seconden biedt het DigiByte-netwerk een veel snellere transacties in vergelijking met die van Bitcoin en Litecoin.

 

DGB is de eigen cryptocurrency van het DigiByte-netwerk en om gebruikers een veilige en beveiligde transactie-ervaring te bieden, gebruikt DigiByte (DGB) vijf verschillende soorten cryptografische algoritmen. Verder maakt de cryptocurrency gebruik van real-time aanpassing van de moeilijkheidsniveaus om elke kwaadwillende poging om de mijnbouwprocedures van de munt te domineren te voorkomen.

Siacoin

Wat kan Siacon betekenen voor de toekomst?

 

Siacoin wordt uitgelegd als een digitaal gedecentraliseerd opslagplatform. Het biedt toegang tot gecodeerde opslag in het blockchains-grootboek, waar de gebruiker alle informatie kan bewaren die hij maar wil. Het is heel gemakkelijk om het idee van Siacoins te definiëren. Siacoin gebruikt gemeenschappelijke gecentraliseerde cloudopslag zoals DropBox of Amazon en distribueert deze naar het gedeelde gedecentraliseerde netwerk.

 

Siacoin streeft naar een op de vrije markt gebaseerd netwerk door hosts een enorm optiepakket te bieden, liegen over het bepalen van je eigen prijzen, advertenties, compensaties in het geval van verlies van informatie en de mogelijkheid om te kiezen of ze opslag aan een klant bieden. Om hosting aan te moedigen, compenseert Siacoin de baan van de hosts met Siacoin-token – SC-munt. Als alle voorwaarden van de klant en de hosts zijn overeengekomen, wordt het bestandscontract opgesteld, zodat terwijl de informatie op de hostserver wordt opgeslagen, alle informatie over die transactie wordt bewaard in de Siacoins-blockchain.

Gaat de Facebook coin crypto currency overnemen?

Is facebook nog in de running voor een goede coin?

 

Facebook heroverweegt naar verluidt zijn plannen voor zijn eigen digitale valuta na weerstand van toezichthouders.

Facebook overweegt nu een systeem met digitale versies van gevestigde valuta, waaronder de dollar en de euro, aldus Bloomberg en tech-site The Information.De Libra Association, die Facebook heeft opgericht om de valuta te creëren, zal zijn werk voortzetten, aldus de rapporten.

Het plan zal facebook coin omvatten, zei het bedrijf in een reactie.
 
De digitale portemonnee van het sociale netwerk wordt nu naar verwachting dit najaar gelanceerd, enkele maanden later dan aanvankelijk gepland, aldus de rapporten.

Gaat Cobinhood een doorstart maken?

Cobinhood wordt maanden na faillissementsgeruchten gesloten

 

Cobinhood ging live in november 2017 met als doel te dienen als een cryptocurrency-uitwisseling met hoge capaciteit en nulkosten. Het vertakte zich ook in ICO-acceptatie en margehandel in de maanden die volgden. Het werd echter geplaagd door controverse over zijn korte levensduur, die halverwege 2019 begon toen geruchten over faillissement opdoken.

Valt er nog te investeren in Cobinhood?

De langzame achteruitgang van Cobinhood

 
In mei 2019 begonnen nieuwsbronnen te melden dat Cobinhood en haar zusterbedrijf DEXON te maken hadden met faillissement en liquidatie, schijnbaar gebaseerd op voorkennis. Anderen beschuldigden DEXON ervan zijn crypto-tokens te dumpen – dat wil zeggen dat DEXON zogenaamd een groot aantal tokens had ontgrendeld en verkocht net nadat de ICO was geëindigd.
 
Popo Chen, de CEO van Cobinhood, ontkende snel deze geruchten en stond erop dat het bedrijf een herstructurering onderging vanwege geschillen over financieel wangedrag. Hoewel de uitwisseling niet expliciet werd stopgezet, meldden gebruikers niet-succesvolle opnames tijdens de zomer, wat het bedrijf toeschreef aan technische problemen.
 

Is het een exit-scam?

Gaat Cobinhood de boel oplichten?

 

De meeste bronnen hebben Cobinhood ervan beschuldigd een exit-scam uit te voeren, hoewel de waarheid pas volgende maand duidelijk zal worden. Het valt nog te bezien of gebruikers in februari daadwerkelijk een vergoeding krijgen. Het is mogelijk dat de relevante informatie nooit het publiek zal bereiken, afgezien van zelfrapportages van gebruikers die hebben geprobeerd geld op te nemen.

Uitgangszwendel komt echter vaak voor: Ciphertrace meldt dat in 2019 ongeveer $ 4 miljard aan geld is gestolen door middel van oplichting en verduistering, waarbij Quadriga CX, Bitfinex en Plus Token worden genoemd als spraakmakende incidenten. Ciphertrace merkte echter ook op dat exit-scams aan het afnemen zijn – misschien als gevolg van strengere wetshandhaving.

Wat is de btc coinmarketcap?

Wat moet ik weten over een BTC coinmarketcap?

 

Momenteel stijgt de bitcoin boven de $10.000. Dit is een belangrijk niveau omdat vanaf hier de bitcoin eventueel weer een stijging kan maken. Zoals je kunt zien op de afbeelding begint de marketcap aardig groot te worden. De ruimte tussen de prijs en cap dient opgevuld te worden door aankopen van de bitcoin.

Bitcoin - Beleggen in Cryptomunten - Toekomst Investeren

Is Reddcoin de oplossing voor een meer Eco vriendelijke coin?

Is Reddcoin goed voor de toekomst?

 

Reddcoin is een unieke community-gedreven en gebruikersgerichte gedecentraliseerde cryptocurrency, opgericht in 2014 en zes jaar lang naadloos actief. Als lid van de BITA50- en ALT100-crypto-indices en een “Top 100” -project met een marktkapitalisatie van ongeveer 40 miljoen VS, is Reddcoin ook een geheel vrijwillige en zelf gefinancierde organisatie.

In tegenstelling tot de meeste in de blockchain-ruimte, is het nog nooit een significant beveiligingsincident of hack hebben meegemaakt zes jaar operationeel, vanwege de aard van de unieke proof-of-stake-velocity (PoSV) -technologie van Reddcoin, staat Reddcoin alleen als een veilige betalingstechnologie, met minimale hardwarevereisten en een milieuvriendelijke, minder energie verspillende benadering van maatschappelijk verantwoorde technologie. Met duizenden actieve portemonnees, uitwisselingen, on- en off-ramps naar fiat en andere valuta’s, kunnen gebruikers en bedrijven genieten van en gebruikmaken van een complete reeks betalingsgateway-services.

 

Reddcoin kan point-to-point, multi-party of full-suite handelaars-, transactie- en overmakingsdiensten leveren tegen een fractie van de kosten van traditionele PayPal- of creditcardtransacties met bliksemsnelle voltooiing en ultramoderne beveiliging en cryptografische bescherming tegen namaak, fraude en gegevensmanipulatie. Reddcoin biedt deelnemers aan zijn netwerk ook automatische renteachtige “staking beloningen” en transactiekosten van nul tot lage kosten, waardoor de drempel voor toegang wordt verlaagd voor elk bedrijf, elke webwinkel of persoon die wil deelnemen aan het nieuwe tijdperk van fintech.

Snelheid is key in de crypto currency markt dit geldt ook voor Decred

Gaat Decred sneller dan het licht?

Decred is een open-source op blockchain gebaseerde cryptocurrency. Decred is opgericht door cryptoliefhebbers die zagen dat de besluitvorming over Bitcoin in de loop van de tijd steeds meer gecentraliseerd wordt vanwege het bestaan ​​van mijnpools.

Decred gebruikt een hybride Proof-of-Work- en Proof-of-Stake-algoritmen. Houders van DCR-tokens kunnen transacties valideren en stemmen op verschillende voorstellen voor een inzetbeloning. Toch maakt Decred een eenvoudig mijnbouwproces mogelijk, vergelijkbaar met Bitcoin. 60% van de munten van Decred gaat naar miners, 30% van de tokens gaat naar kiezers en 10% wordt gebruikt om Decred verder te verbeteren, in tegenstelling tot Bitcoin, waar alle 100% tokens worden verkregen door miners.

 

Decred streeft er ook naar om Lightning Network te implementeren. Lightning werkt buiten blockchain en verbetert de schaalbaarheid van het netwerk en de verwerkingssnelheid. Decred is nu een van de meest veelbelovende cryptocurrencies met zijn snelheid, bereidheid om te verbeteren en het vermogen om meningen van gebruikers te verzamelen.

Start nu met Beleggen in cryptomunten

Het is nu het beste moment om te starten met beleggen in cryptomunten. 

 

Nu je weet hoe de technische kant in elkaar zit van de potentievolle coins kun je gaan beginnen met investeren in bepaalde coins. Wat ik je graag wil aanraden is spreid je investering over meerdere coins. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je niet al je geld kwijt bent als een coin minder presteert.

Ik wil graag nog wat extra informatie

Begin nu met de gratis training zodat je nog meer informatie ontvangt.

 

Wij begrijpen het volkomen als je denkt pfoe dit is aardig wat informatie en hoe kan ik dit verwerken. Toekomstinvesteren.nl heeft voor jou meerdere gratis trainingen opgevraagd zodat jij kunt ontdekken bij wie je graag een extra les kan krijgen zodat je te weten komt hoe jij profitabel kan traden.

Heb jij altijd al willen leren hoe de crypto markt in elkaar zit?

Toekomstinvesteren helpt je graag om jouw succes te waarborgen!

 

Dan stel ik je graag voor aan de volgende mogelijkheden. Let op! Dit zijn echte specialisten en je kunt de mentoren uiteraard al je vragen stellen zodat je zo snel mogelijk succesvol word met investeren in crypto currency.

Deel dit artikel met je Trade vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kom erachter hoe wij jou kunnen helpen

Stuur ons een whatsAppje

Zo gedaan en zo geregeld

Aandelen analyseren

Toekomst Investeren

De juiste plek om jouw kennis te ontwikkelen.

Kom in contact

Lid worden van de beste Trading Academy?

Plan je call in met Daan en zie of je de geschikte kandidaat bent

Hulp nodig bij Jouw Trading Journey?

Plan een call in met Daan en hij helpt je graag verder